| Sfaterly a întrebat:

Peste puțin timp începe școala. Intru în clasa a 8-a și știu ce mă așteaptă anul acesta. happy cu toate acestea...nu mă simt pregătită. Nu cred ca m-am pregătit destul vara asta, am uitat aproape toată materia. Știu că porcul nu se îngrășă de Crăciun, dar totuși măcar în ultima clipă aș vrea să mă pregătesc puțin. Ce ar fi esențial să repet? Vă rog să-mi spuneți cum e clasa a 8-a, ar trebui să mă tem? La început o să dăm niște teste? Dacă da, la ce materii și despre ce va fi vorba?
Dau FUNDA! Vă rog ajutați-mă!winking

9 răspunsuri:
| Nevm a răspuns:

Ideea e ca, pentru mine, un an a fost suficient sa invat.Inveti daca vrei, timp este.Nu te panica, daca ai avut teme de vacanta, ar fi fost bine sa le faci.

| utilizatorcim a răspuns:

Teste inițiale... materie de clasa a 7-a. laughing. Eu am luat 3 sau 4 la mate (eu trec acum pe a -9a). Dar oricum nu contează ce note iei la testele inițiale. Și depinde de profesor la materii o să dai.
Îți zic din proprie experiență că anul asta o să fie ușor. Toți profesorii o să te lase mai moale că ai evaluare. Eu nu m-am prea stresat cu învățatul.
În simulare am luat 6 la mate și 8.20 la română. Și culmea-i că in evaluare am luat 10 la mate și 9.70 la română. Dacă te ajută un pic capu chiar poți îngrașa porcul în ajun. happy
Clasa a 8-a e cea mai faină. Ultimul an de gimnaziu... ultimu an cu vechii colegi...
p.s. înceracă să te înțelegi cu toți din clasă anul ăsta. Fii sigură că rămâi cu amintiri frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Nu te speria, e usor acest examen daca inveti si daca faci si meditatii, meditatiile ajuta mult daca nu reusesti la ore. Asculta ce iti zic profesorii, ei stiu programa. O sa dati niste simulari prin februarie sau martie. Simularile sunt mai grele decat examenele laughing, vei da la romana si matematica.

| Xaya a răspuns:

Hey si eu intru in clasa a opta laughing Doar ca in toti anii testele initiale nu se pun in catalog. cel putin la noi. Tata mi-a luat 4 culegeri mari si late acum in ultimele saptamani pentru matematica. Inteleg din moment ce in semestrul intai aveam media 9 la matematica si brusc in sem II a ajuns la 7. de asemenea se studiaza in a opta Baltagul la romana profa de romana ne-a pus sa il citim de cel putin doua ori ca sa il intelegem.

| Viitorulapropiat a răspuns:

Bună... fără stres, asa eram si eu. Clasa a 8 a e cea mai usoara. Dc? Profii vor fi mult mai îngăduitori fiind constienti ca trebuie sa înveți pentru evaluări. Mie mi s-au parut cele mai usoare lectii. Repeți cam tot ce ai făcut în ceilalți ani. O sa dai teste initiale asa cum ai dat in toti anii, vor fi usoare, stai fara griji. Ce sa repeti? Pai daca vrei sa înveți fa-o doar la romana si matematică. Eu sincer sa fiu in clasa a 8 a am lasat-o mai moale cu învățatul si cu toate acestea mi-a iesit media peste noua. Nu te agita, o sa treacă cel mai repede a8a. Cat despre examene, or sa fie simple.la romana invata doar speciile si genurile. La mate desenele. Eu nu prea am invatat si am luat note mari, deci se poate rolling on the floor.

| Anooonimmm21 a răspuns:

Nu ar trebuie sa te temi de clasa a8a laughing)) eu intru clasa a9a, deci am dat examenul anul acesta si nu m-am pregatit din vacanta, nici macar din primul semestru, eu am inceput sa invat dupa simulari pentru ca la simulari am luat 4.20 la mate si 7 si ceva la romana laughing). La mine porcul s-a ingrasat in ajun, pentru ca la examen am luat 9.05 la romana si 8.95 la mate. Doar ca totusi nu ar trebui sa neglijezi invatatul, ca pe ultima suta de metri nu o sa mai ai timp de nimic altceva. Si cat despre teste, normal ca se dau teste initiale, ca la fiecare inceput de an, dar acum depinde si de profesor. Nu te panica, nu te stresa ca faci o greseala, in timpul in care te stresezi ai putea sa te bucuri de ultimele clipe petrecute cu colegii actuali, pentru ca aceste clipe nu se mai intorc si iti vor lipsi indiferent de cat de mult iti doresti acum sa scapi de clasa a8a. Daca vrei sa te apuci de invatat de pe acum, ai putea sa repeti ceea ce stii ca nu ai inteles pana acum dar totusi nu te chinui prea mult acum pentru ca oricum vei uita mare parte pana la examen. Bafta! happy

| ZdrIulian a răspuns:

Hei nu trebuie sa te stresezi atata, o sa dai test la Romana, Matematica si in rest la ce mai vor profesori nu-i nimic batut in cuie, depinde de acestia, notele nu se trec in catalog... Asa ca stai chill. Sper ca te-am ajutat

| GoldandSilver a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci griji, daca inveti vei reusi!

| Sfaterly explică:

Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Nici nu știu cui să îi dau funda deoarece toți m-ați ajutat. Pff laughing baftă și vouă anul acesta, indiferent de clasa în care ați trecut.