| MiculFaraon a întrebat:

Pot invata engleza de pe un ghid de conversatii Roman - Englez? Sau stiti alte modalitati ca sa pot invata engleza? P.S Nu stiu aproape deloc engleza. Va rog ajutati-ma dau funda.

4 răspunsuri:
| SweetMinion a răspuns:

Un ghid nu te va ajuta prea mult,avand in vedere ca tu trebuie sa si asculti pronuntia cuvintelor. Incearca vizionarea filmelor,ascultatul muzicii in engleza cu versuri cu tot. Incearca citirea cartilor/articolelor online in engleza, incearca jocuri in engleza iar la fiecare cuvant necunoscut mai dai o vizita unchiului google translate. Tu ai spus ca nu stii aproape deloc, asa ca incepe simplu : invata/repeta alfabetul, numerele pana la 100, orice cuvant pe care-l vrei in engleza du-te si cauta in dictionar sau pe google translate. Engleza nu e grea, trebuie doar sa te straduiesti putin mai mult pana stii toate sensurile uui cuvant, pana faci diferenta intre cuvintele ce seamana unele cu altele. Sper ca te-am ajutat. Spor la invatat!

| Christiana03 a răspuns:

Sincer iti spun, iti va fi un pic greu sa inveti engleza asa. Eu iti propun sa iei niste lectii particulare de engleza. Sa citesti mult in engleza, sa privesti videoclipuri, filme. Cam asta.

| tanya136 a răspuns:

Englishpage.com găsești tot ce ai nevoie ☺

| Oliveee a răspuns:

Hey! Eu cel mai mult am invatat engleza din filme (chiar fara sa-mi dau seama), adica auzeam cum vorbesc actorii si aveam si suptitratea. Trebuie doar sa fii un pic mai atent la limba. Cred ca ghidul de conversatie e bun si el. Si poti sa cauti pe youtube clipuri cu engleza fara profesor. Cand gasesti un user care iti place il poti urmari. Toate astea sunt foarte bune pentru vocabular, dar cu gramatica e mai greu. Tot pe net gasesti lectii de gramatica (timpuri, verbe si orice-ti mai trece prin minte). Totusi e destul de greu sa ajungi sa simti limba. Eu inca ma mai chinui. Succes!