| TheDarkNoon a întrebat:

Pot sa invat pentru examen in 90 de zile? Am cunostinte la romana de 7 si la mate de 5 sad

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Daca vrei, poti!
Profita de aceasta perioada cat nu mergeti la scoala, iar in acele ore cate curg intre plecarea si intoarcerea acasa de la scoala dedica invatatului!

Fa-ti un orar de invatare si respecta-l cu strictete!
Indiferent ca esti la scoala sau acasa, invatatul si exersarea problemelor de matematica te vor ajuta foarte mult.
Ia in calcul: cate o singura problema rezolvata in plus din fiecare lectie iti va ridica cu o nota la examen.
Daca vrei sa ai nota 9-10, atunci rezolva 5-6 probleme suplimentar din fiecare lectie invatata, cu incepere de la tabla inmultirii, chiar daca pare banala! Acesta inseamna sute de probleme rezolvate, dar vor fi grele pana ce nu le stapanesti bazele - ceea ce va trece repede, iar apoi te vei distra cu problemele ca si cu un rebus.winking

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De unde sa stim noi ce putere de invatat ai tu? Unii invata in mult mai putin decat 90 de zile.

| LPCTSTR a răspuns:

Chestia nu este timpul pe care il ai la dispozitie, ci cum abordezi tu timpul in general si cat timp acorzi "examenului adolescentei".

| Apokales a răspuns:

Poti, dar n-o vei facewinking.

| TheDarkNoon explică (pentru Apokales):

De ce spui asta?

| Apokales a răspuns (pentru TheDarkNoon):

Pentru ca sigur nu ai initiativa daca ai ajuns pana in momentul asta, asa se intampla cu multi laughing.

Uite ca am avut ca de la 8 pana la 14:00 invat pentru examen cum a zis,, bula,, mai sus si merge ff bine

Sa te vad si maine, nu poti mentine constant performanta astawinking, asa se intampla.

Da ai avut dreptate, de la 9 pana la 14 ca nu m-am putut trezi la 7:30

Ma refeream la faptul ca daca sari dintr-odata de la 0 ore acordate studiului pe zi la 5-6, nu vei reusi sa ti pasul pentru ca nu esti invatat cu o asemenea durata si te vei plictisii imediat. Oricum, mult noroc!

Multumesc