Daca ai media 9, esti destul de bun, trebuie sa inteleaga si mama ta asta, spune-i adevarul ca nu cred ca o sa reactioneze urat! pana la urma e 9 nu 5 sau 6. Bafta!
Nu e 5 sau 6 dar anul trecut mi-a iesit media generala 9.92 si am luat premiul 2...Acum am 9.78 si am mentiune 1 ..deaia se enerveaza mama, ea vrea sa fiu printre primii si sa o fac mandra... imi pare rau mai mult pentru ea, daca nu era ea nu aveam rezultatele astea. daca era pentru mine nu ma interesa asa tare
9. e super bine Ai sa vezi prin a 9a- a12-a. o sa te rogi d un 5 (nu cazult meu ). Nu este sfarsitul lumii. ai note foarte bune. mama ta o sa inteleaga. Sunt sigura :*
In primul rand, nu e un capat de tara ca iti iese media 9.Mama ta trebuie sa inteleaga ca nu poti fi perfect...nimeni nu e.Concentreaza`te pe teza la mate si lasa prostiile.Sunt lucruri mult mai rele in viata decat asta. Bucura`te ca nu suferi de vreo boala, ca ai posibilitatea sa inveti si ca ii ai pe cei dragi langa tine.Nu lasa o nota sa iti strice dispozitia.Si totusi poate ca mai ai o sansa sa ai media 10 daca muncesti mult. Succes!
Multumesc de raspuns :*
Nu ai pentru ce :* Ma bucur ca te-am ajutat.Si mult noroc la teza la mate!
Daca in semestrul 1 mi-a iesit 10 si acum in semestrul 2 9 cat imi iasa 10 sau 9