Nu ai învățat deloc pana acum, nu ai vorbit cu profesorul care are obligația sa va îndrume și sa facă teste cu voi! In principal trebuie sa inveti materia pentru programa și sa faci testele și cât mai multe
Am fost puturos, știu doar primele 3 lectii, nu știu dacă am șanse să îl iau acum, poate in toamnă
Și dacă ai avea un SSD în cap tot este greu sa îl umpli cu date în asa timp scurt! Este o vorba cu îngrășatul porcului în Ajun! NU merge! Lasă pe toamna și pune serios burta pe carte dacă nu vrei sa strici acum treaba cu o nota proasta!
Este posibil ceea ce spui. Atata timp cat inveti foarte bine sa faci problema pe nucleotide si problema pe sange ar trebui sa fie relativ usor sa ajungi la nota 6 sau 7. Primul pas ar fi sa te uiti peste cat mai multe variante si sa vezi ce se da mai tot timpul, iar apoi sa citesti bine acele lectii in ideea ca poate vei retine anumite lucruri. Al doilea pas ar fi sa te focusezi pe cele mai usoare exercitii, adica problemele mentionate de mine si probabil grila sau exercitiul in care ai 2 raspunsuri false si 1 adevarat. Spor
VanessaRTP întreabă: