Salut! E cam puțin o lună, dar dacă înveți zilnic la biologie, de azi, măcar o ora, eu zic că iei cinciul.Nu mai pierde timpul așadar și acționează. Poti folosi creioane colorate, markere, pixuri colorate și să înveți logic, sa faci corelatii, legături între informații.Si un memorator e bun.Succes!
Pentru bio, pentru bac, o lună e destul să iei măcar un 6.
Metode?
Stii și tu la fel ca mine sau oricine: citit-repetat-sistematizat.
Bafta!
La mine merge bine cu "iubirea" fata de materie. Mereu mi-a placut biologia insa nu si teoria. Am invatat mai mult vizual decat in scris si pot spune ca si astazi imi amintesc lectiile de atunci.
Pai o luna e acceptabil eu zic sa inveti pe cuvinte cheie. cum functioneaza asta? daca nu poti retine invata totul aducanduti aminte de un cuv apoi scrie cuv pe o foaie. asta la scris cel putin. nu cred ca o sa te intrebe cineva dc ai scris pe o foaie langa tine cuvintele alb sau rosu.sau invata cu mai multi colegi fiecare cate un paragraf apoi spuneti pe rand la fiecare prin codul morse
Eu am invatat materia de clasele a 11-a si a 12-a care, ce-i drept, e mai usoara, intr-o saptamana la perfectie, as putea sa zic, nota mea la examen fiind de 9.60. Nu am vrut sa ma laud prin asta, ci sa-ti evidentiez faptul ca o luna este mai mult decat suficienta daca nu te culci pe o ureche.
Sjhxjcks întreabă: