| Losnams a întrebat:

Se apropie finalul clasei a 8a si inca nu stiu exact pe ce profil sa ma duc. Am doua optiuni:mate-info si chimie bio. Cu chimia merge binișor, am avut doar medii de 9 pana acum, cu matematica iarăși merge binișor, am luat 9.20 in teza. Dar mi-e frică ca daca ma duc la mate info, sa nu fie prea greu cu matematica avand in vedere faptul că voi face M1, iar la chimie bio nu pot sa zic ca imi place asa mult chimia si plus ca sunt convins ca nu vreau sa ma duc spre medicina. Voi ce ziceți?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| WID a răspuns:

Du-te la uman.

| Losnams explică (pentru WID):

In niciun caz

| WID a răspuns (pentru Losnams):

De ce? Ai bacul asigurat.

| Losnams explică (pentru WID):

Nu imi place nicio materie ce tine de uman.

| Cosmin86 a răspuns (pentru WID):

E asa important sa ai "bacul" asigurat? Adica orice prost poate lua lejer un 7-8, cineva care chiar invata poate lua lejer peste 9.

Nu trebuie sa ai "asigurat" un amarat de examen, cele de la facultate sunt de 4-5 ori mai grele decat "bac-ul".

| forgottensoul a răspuns:

In ce meserie doresti sa profesezi? Alege un profil care te va ajuta pe viitor, nu neaparat un profil la care ai luat numai note bune. De exemplu eu din totdeauna m-am descurcat excelent cu limbile straine si geografia, dar nu mi-am dorit o meserie in domeniu, deci clar nu m-ar fi ajutat.

| 420h2o a răspuns:

Iti recomand sa te feresti de M1 daca nu stapanesti bine matematica.

| Rainbow757 a răspuns:

Tu stii cel mai bine. Degeaba iti zice cineva sa te duci acolo ca el nu stie nimic despre tine. Notele nu reprezinta nimic, sunt doar niste simboluri pentru a eticheta formal niste oameni. Cunostintele si modul corect de a gandi vor conta la sfarsit. Gandeste-te bine unde te descurci cel mai bine si alege profilul ala.