| WalkerHarris a întrebat:

Salut, TPU. Sper ca e buna categoria aleasa. Am facut si eu o cerere de transfer pentru a ma muta la alt profil, dar directorul pur si simplu nu ma lasa sa ma mut. Imi spune ca suntem putini in clasa si daca ma mut eu, or sa vrea sa se mute toti. Ma tine cu forta in acea clasa, mi-a si respins cererea. Nu pot sa fac nimic? Ce treaba am eu cu ceilalti? Ma tine pe mine cu forta ca sa nu ii se desfiinteze lui clasa...

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai dreptul de a depune cerere de transfer dar nu este obligatoriu sa ti se aprobe transferul, decat in unele situatii speciale (aviz medical, mutarea parintilor in alta localitate, cazul gemenilor, etc).
Mai departe ai putea reclama la ISJ dar nu cred ca o sa rezolvi ceva.

| WalkerHarris explică (pentru Ioandelasal):

De ce n-as rezolva? Adica, ce treaba am eu ca ii raman lui putini copii in clasa?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru WalkerHarris):

Ce treaba are el ca tu vrei sa te transferi? Ai vreun motiv intemeiat, altul decat ca vrei?

| WalkerHarris explică (pentru Ioandelasal):

Nu-mi place colectivul, nu am reusit sa ma integrez in el, simplu. Daca nu-mi place colectivul, de ce sa ma tina cu forta acolo?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru WalkerHarris):

Nu este un motiv intemeiat, daca ar fi asa s-ar face mii sau zeci de mii de transferuri in fiecare an.