| TPULion a întrebat:

Sunt a 12-a si consider ca e timpul sa ma apuc sa imi caut un meditator la matematica (materia este de m2 f. tehnologica), ideea este ca nu consider ca am nevoie de un meditator, matricele si determinantii le stiu foarte bine, de asemenea si functiile, problema la mine este subiectul I, la simularea din a 11-a nici macar 0, 5 ca si punctaj nu am luat, aveti idee unde pot gasi pe net anumite lucruri sa ma ajute pentru subiectul I, a da, inca o problema, si ceva legat de fractii (nu le stapanesc deloc prea bine, deloc, deloc).

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Caută o carte de pregătire pentru bac, acolo vei găsi programa, explicații, teste.
Pe net găsești multe lucruri dar nu structurate, adică dacă te împotmolești la un Polinom de exemplu, cauți pe net cum se rezolva Exercițiile de genul ala.
Meditatorul te ajuta in măsura in care vrei sa îți explice ceva ce nu ai înțeles sau vrei sa te îndrume. Poți învață și singur.
Adică eu tot așa nu știam nimic, m-am apucat prin Aprilie sa fac ceva meditații dar am renunțat pentru ca pierdeam timpul și acolo și pe drum, plus bani, ala nu o sa aibă timp sa te învețe pe tine tot ce nu știi in alea 2 ore. Am găsit 100 de variante de bac pe net rezolvate (m2), la tine nu e m2 ci m tehnologic care e un pic mai ușor.
Mi-am dat seama cum se fac alea și am făcut și eu la rândul meu vreo 500 de exerciții și am căutat pe net unde nu știam, apoi la examen am luat 8.
Îți spun ca mi se părea imposibil, aveam colegi care au făcut meditații tot liceul și au luat aceeași nota ca mine.

| missfatadelatara a răspuns:

Limite, determinanți, polinoame astea le știi?

Ești un geniu atunci.

| TPULion explică (pentru missfatadelatara):

La limite si determinanti nu am probleme, polinoame nu am facut

| missfatadelatara a răspuns:

Învață singurel și la bac vezi dacă îl treci sau nu. Ai și a doua, a treia, a patra... șanse sunt destule. happyhee hee

| JustMeForever3 a răspuns:

Si eu mi-ai luat meditator in a 12-a dar doar din semestrul 2, nu ca nu as fi stiut materia ci am vrut sa mi-o structureze putin pentru ca profesori cam stiu ce tipuri de exercitii vin la bac si atunci ii bine sa te axezi doar pe alea.Singura parte nasoală din matematica sunt sirurile de integrale (In) la care nu se aplica o formula concreta pentru toate ci trebuie sa stii cam toate formulele ca sa le poti rezolva in rest ii floare la ureche, poti termina subiectul in maxim 1 ora