| aLexG1 a întrebat:

Sunt clas VIII-a si mai este putin pana la examenul din vara, si imi este foarte frica pentru ca, cu matematica stau cam prost...si as vrea sa va intreb cam ce ar trebui sa invat sa scot si eu macar un 6, si daca s-ar putea sa-mi dati un site unde sunt explccatii cu tot cu definiti la fiecare lectie imparte.MERSI FRUMOS DAU FUNDAAAlove strucklove strucklove strucklove struck:

Răspuns Câştigător
| XxPufosheniaXx a răspuns:

Am avut aceeasi poroblema ca si tine. Eu sunt in clasa a IX-a. Nu m-am descurcat niciodata bine cu matematica. In clasa a VIII-a am avut numai 4 si 5 laughing si totusi, la examen am reusit sa iau 7, 20 laughing) fara profesor sau altceva. Am inceput sa invat pe bune chiar dupa festivitate, deci cu o saptamana inainte de examen. Eu am invatat doar ce am avut notat in caiet; e foarte important sa te descurci cu geometri, sa stii formulele ariilor la toate formele, figurile, tot. Sunt sigura ca le ai scrise in caiet si urmeaza sa mai inveti inca, in al doilea semestru mai mult. Definitiile le-am invatat tot din caiet, dar sunt mai putin importante, cel putin, eu nu am invatat nicio definitie laughing).
Dupa ce o sa inveti tot ce trebuie invatat, o sa vezi ca nu ai nevoie de anumite site-uri happy.
Bafta! :*

1 răspuns:
| SilviaGeorgianaa a răspuns:

Heii, toti avem o problema cu matematica...
Dar la examenul de capacitate daca rezolvi corect prima parte care din punctul meu de vedere e destul de simplu si mai faci cateva calcule pe la partea a 2 si a 3 faci de un 6.
Eu aici am intrat si inca mai intru http://www.matematic.ro...
Mult succes.