| Anonimul1233 a întrebat:

Sunt clasa a 7 a si vreau un sfat. Am facut cu doamna angryx - doamna de romana) in clasa a 5 a si a 6 a. Limba romana este materia mea preferata. Doamna x a plecat la o scoala,, mai buna" din oras(adica, ca mai mare scoala), pentru ca a luat cel mai mare punctaj. Eu, fac meditatii cu ea, glumim, vorbeste parca ar fi copil, adica nu se fereste de noi prostii sau chestii. Ne ajuta mereu, este ca o mama pentru mine. O fata facea meditatii cu ea si era buna, si la teza a vazut o ca voia sa copieze, si i-a pus unu. Daca nu asculti iti da una, e dura si faina rau. Asa, si acum am aflat ca cica doamna i-a cerut telefonul unui baiat de la acea scoala(clasa a 8 a) si nu a vrut sa i l dea si i-a bagat mana in gata, iar doamna a zis ca nu stie daca il baga in examen. Dupa cum o stiu eu, si o stiu foarte bine, il pocnea il exmatricula il dadea afara din oras. Are si sotul politist(functie mare). 2 zile m-am chinuit sa aflu cine e. Am aflat ca e de 8 B. Am vorbit cu o fata care stie tot din scoala si a zis ca doar i-a cerut telefonul, nu a vrut sa i l dea si i-a pus doar o absenta. Azi, m-am intalnit iar cu baiatul care mi-a spus(intamplator mi-a spus) si i am spus sa mai zica o data. Stia ca mi-a zis fata aceea si ca nu e adevarat. Acum, cand ma duc la doamna, sa ii spun? O sa o iau pe ocolite, logic. Pe Facebook nu ii spun pentru ca as vrea fata in fata.
Sfaturi? Ce ati face voi?
*daca am,, mancat" o litera, sau am gresit ceva, vina mea, am scris in graba"

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce treaba ai tu? Nu te baga in prostii.

| Anonimul1233 explică (pentru anonim_4396):

Niciodata nu voi sta deoparte, dar am realizat ceva, si ca sa nu mai raspunda nimeni, iti voi da tie funda, chiar daca n-o meriti laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimul1233):

Sa stai deoparte la ce? Sa te bagi ca musca-n lapte la niste zvonuri irelevante? Poate-i faci probleme si celui care ti-a spus. N-aveam nevoie de funda.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat TU nu esti implicat in povestea acelui baiat, este bine sa stai departe de necazuri, pentru ca nu-i problema ta!
Doamna de romana, este femeie in toata firea si stie foarte bine ce trebuie facut in acel caz.

In orice caz, te sfatuiesc sa mai faci exercitii de compunere la limba romana, pentru ca, textul tau nu este coerent si nici gramatical corect!