| Mafia21 a întrebat:

Sunt clasa a 8-a si am ramas corigent la limba romana si matematica. La matematica am media 5 pe semestrul 1, iar pe semestrul 2 am media 4. La romana am media 4 pe semestrul 1, iar pe al doilea tot 4. Cat trebuie sa iau ca sa trec corigenta?

Dau FUNDA celui care imi da mai multe detalii!

Răspuns Câştigător
| Hardsky1 a răspuns:

Peste 5 sau 6 ( nu mai stiu exact) trebuie si ai grija ce faci can u intri la examen, dupa ce dai corigenta (30 august pe acolo pe undeva ) o sa te repartizeze la un liceu unde mai is locuri libere ...imi pare rau de tinewinking dar asta e

3 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Stai linistit profesorul tau o sa te treca la corigenta.Am colegii care sunt varza la romana si mate si de abia stiu citi si scrie si tot nu m-am scapat de ei, asa ca stai linistit sunt sigura ca esti mult mai bun ca astia

| ww2Totenkopf a răspuns:

Si eu sunt pe clasa a 8a.Vezi ca nu te lasa la evaluarea nationala, daca ai ramas corigent pe ambele semestr la romana.Ca sa iei corigena, treuie sa iei un 7-8.

| Smokin a răspuns:

Buna si eu am ramas la romana din cauza ca profa care o am eu pune note fara sa stii primul semestru am avut media 6 si pe al doilea mi-a pus 3... pai ziceti voi daca aia e c###a dea dreptu. Acum am auzit ca vrea cate 50 Euro per persoana...(la mine la scoala i se zice balena ucigasalaughing )