| Daragangabriel10 a întrebat:

sunt clasa a 8-a si as vrea sa stiu la ce profil as putea sa merg pentru a putea crea/repara piese de calculator, televizoare si tot felul de alte, piese si dispozitive, scuzati categoria nu stiu daca am ales-o bine

11 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Alegi un liceu din filiera tehnologica profilul tehnic la una din specializarile :tehnica de calcul, electronica, automatizari, electrotehnica. Sau, daca doresti, alegi o scoala profesionala de 3 ani care te pregateste in domeniul electronica si automatizari.

| anonimg a răspuns:

Stiu ca este facultate de electronica. Iar pana atunci, banuiesc ca la un liceu ca acesta: http://www.ismb2.ro/index.php?pg=vizualizare.php&id=36 care are urmatoarele specializari:
Tehnician electrotehnist
Tehnician electronist
Electronist aparate si echipamente.

| En3Rgi a răspuns:

La ce profil? Frate sincer nu stiu..mai bine zis la ce liceu sa te duci.La mine in oras e un liceu care are profil inclus de "mecanica". Dar e doar un liceu in tot orasul care are asa ceva. Nu stiu cum e la tine.

| Daragangabriel10 explică (pentru En3Rgi):

La mine mecanica e profesionala si fai chestii despre masini

| alexandru0995 a răspuns:

Un profil minunat-matematica informatica ...printre cele mai bune profile o sa faci informatica la greu lucrezi pe calculator ...super

| Daragangabriel10 explică (pentru alexandru0995):

Se intra cu medii foarte mari si e greu, acolo nu faci ceea ce am scris eu se fac numai softuri.

| alexandru0995 a răspuns (pentru Daragangabriel10):

Sincer am intrat cu 7, am facut liceul la Craiova, acolo faci multa informatica si matematica

| Daragangabriel10 explică (pentru alexandru0995):

Si te descurci, adica nu ti se pare greu?

| alexandru0995 a răspuns (pentru Daragangabriel10):

La informatica e usor inveti pe parcurs, la mate nu ma prea pricep eu

| FratelePetarda a răspuns:

Daca iti place sa lucrezi in domeniu incearca ori la mate-info ori la electronica si electrotehnica. Sper ca te-am ajutat

| Daragangabriel10 explică:

Inca ceva, pe langa unde stau eu, adica Campina sunt 3 licee bune acestea sunt Grigorescu la care nu am sanse si ramane Forestier si Energetic