Alegi un liceu din filiera tehnologica profilul tehnic la una din specializarile :tehnica de calcul, electronica, automatizari, electrotehnica. Sau, daca doresti, alegi o scoala profesionala de 3 ani care te pregateste in domeniul electronica si automatizari.
Stiu ca este facultate de electronica. Iar pana atunci, banuiesc ca la un liceu ca acesta: http://www.ismb2.ro/index.php?pg=vizualizare.php&id=36 care are urmatoarele specializari:
Tehnician electrotehnist
Tehnician electronist
Electronist aparate si echipamente.
La ce profil? Frate sincer nu stiu..mai bine zis la ce liceu sa te duci.La mine in oras e un liceu care are profil inclus de "mecanica". Dar e doar un liceu in tot orasul care are asa ceva. Nu stiu cum e la tine.
La mine mecanica e profesionala si fai chestii despre masini
Un profil minunat-matematica informatica ...printre cele mai bune profile o sa faci informatica la greu lucrezi pe calculator ...super
Se intra cu medii foarte mari si e greu, acolo nu faci ceea ce am scris eu se fac numai softuri.
Sincer am intrat cu 7, am facut liceul la Craiova, acolo faci multa informatica si matematica
Si te descurci, adica nu ti se pare greu?
La informatica e usor inveti pe parcurs, la mate nu ma prea pricep eu
Daca iti place sa lucrezi in domeniu incearca ori la mate-info ori la electronica si electrotehnica. Sper ca te-am ajutat
Inca ceva, pe langa unde stau eu, adica Campina sunt 3 licee bune acestea sunt Grigorescu la care nu am sanse si ramane Forestier si Energetic
Curiosul999 întreabă: