Tine minte ca cel mai bun liceu care are mate-info din oras nu iti garanteaza un loc intr-o facultate pe acelasi domeniu mai mult decat o face cam orice profil real. in schimb axeaza-te pe un liceu cu profil real unde ai putea fi cel mai bun, sau printre cei mai buni. intr-o facultate de IT e important sa stii matematica iar informatica se invata acolo cu usurinta. liceul e bun pentru o baza a cunostintelor dar cateva tutoriale pe net si mult interes din partea ta sunt cel care fac cu adevarat diferenta.
sfatul meu e sa te concentrezi pe un liceu cu profil real, oricare ar fi ala, iar daca vrei sa urmezi unul cu un profil mate-info nu trebuie sa fie neaparat cel mai bun. GoldenZenith ti-a raspuns cel mai bine, vei arunca multi bani pe meditati la anumite obiecte pe care nici nu ti-ar folosi vreodata doar pentru a trece cu o medie cat mai mare.
tine minte, BAC-ul e cel care face diferenta si care face media. Exista trei feluri de 'matematici' dupa dificultate M1 fiind cea mai grea, M2 - mediu si M3 - usor (cu asta nu-ti bati capul ca e la profil mecanic etc). M1 si M2 se preda la liceele cu profil real, M2 stiu sigur ca e la stiinte ale naturii.
BAC-ul e cel care conteaza. nimanui nu-i va pasa de media ta din cei din 4 ani, e doar de satisfactie personala, asta e realitatea
Ai foarte mare dreptate! Merci pentru raspuns!
Chiar sunt. Notele sunt puse acolo pentru păstrarea prestigiului. Daca nu faci meditații cu profii de la clasa, cică e nasol. Este o aiureala totala.
Uita te la mediile cu care s-a intrat în ultimii ani.
Nu poti sti dinainte ce nota ar trebui sa ai... E clar ca una mare...
Cel mai important mi se pare sa inveti si sa te concentrezi in timpul examenului. O nota mare ti-ar putea permite sa alegi un liceu sau altul, intre un profil sau altul... E clar ca trebuie sa te pregatesti temeinic. Mai sunt cateva luni pana la examen. Mai este timp... Uite, la mate ai putea parcurge video de pe https://www.youtube.com/user/RezolvariMatematica. Sunt peste 500 de probleme rezolvare explict.
Succes!
Multumesc ffff mult!
Oops, am apasat pe link dar imi spune ca acel canal nu exista =(
Acum merge! MSS!
Cu placere!