Wow mate-info e de viitor frate si e mult mai tare decat la teologie, ce intrebare mai e si asta?
Vrei sa te faci prof de religie? Eu zic mate-info dar daca tu vrei sa urmezi calea Domnului mergi la seminarul de teologie insa iti zic ca e mai bine la mate info oricum oriunde ai mege nu conteaza deoarece la facultate nu mai conteaza la ce profil ai fost, tot ce conteaza e media cu, care termini.
Daca tu vrei sa urmezi o cariera in viitor ca preot sau profesor de religie poti merge la seminar, din cate stiu eu se da examen.La mete-info e mai greu dar daca iti place matematica, biologia, fizica si sa lucrezi pe calculator acolo este locul tau.Succes!
Pai depinde ce vrei sa ajungi, da eu as spune mai degraba mate-info, ca poti sa ajungi mai multe acolo
Eu zic sa te gandesti bine ce vrei sa ajungi in viata. La mate-info ai, intr-adevar, mai multe optiuni dupa ce termini liceul, dar daca tu vrei sa urmezi seminarul teologic, fa-o! Gandeste-te bine! Si eu sunt a 8a si stiu foarte bine ce vreau sa urmez. Mult succes!
Unde vrei sa dai?
La un colegiu economic.
Tu trebuie sa alegi, nu noi.Te duci unde vrei tu si unde crezi tu ca vei avea un viitor. Sper sa alegi bine.