| Yonutz_8580 a întrebat:

Sunt clasa a 8-a si nu stiu ce sa fac:sa ma duc la seminarul de teologie sau sa ma duc la mate-info?

Răspuns Câştigător
| Alcs a răspuns:

Wow mate-info e de viitor frate si e mult mai tare decat la teologie, ce intrebare mai e si asta?

9 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Oriunde in afara de seminar.

| KellyGreen a răspuns:

Vrei sa te faci prof de religie? Eu zic mate-info dar daca tu vrei sa urmezi calea Domnului mergi la seminarul de teologie insa iti zic ca e mai bine la mate info oricum oriunde ai mege nu conteaza deoarece la facultate nu mai conteaza la ce profil ai fost, tot ce conteaza e media cu, care termini.

| PisicutaMea a răspuns:

Daca tu vrei sa urmezi o cariera in viitor ca preot sau profesor de religie poti merge la seminar, din cate stiu eu se da examen.La mete-info e mai greu dar daca iti place matematica, biologia, fizica si sa lucrezi pe calculator acolo este locul tau.Succes!

| SaberSlashS a răspuns:

Pai depinde ce vrei sa ajungi, da eu as spune mai degraba mate-info, ca poti sa ajungi mai multe acolo

| Adda27 a răspuns:

Eu zic sa te gandesti bine ce vrei sa ajungi in viata. La mate-info ai, intr-adevar, mai multe optiuni dupa ce termini liceul, dar daca tu vrei sa urmezi seminarul teologic, fa-o! Gandeste-te bine! Si eu sunt a 8a si stiu foarte bine ce vreau sa urmez. Mult succes!

| Yonutz_8580 explică (pentru Adda27):

Unde vrei sa dai?

| Adda27 a răspuns (pentru Yonutz_8580):

La un colegiu economic.happy

| AlinutzaKiss a răspuns:

Mate-info

| Ecaterrina a răspuns:

Tu trebuie sa alegi, nu noi.Te duci unde vrei tu si unde crezi tu ca vei avea un viitor. Sper sa alegi bine.