| Steefamos109 a întrebat:

Salut TPU, sunt clasa a 8a și vreau să intru la mate info la mine in oraș unde mediile de obicei sunt de peste 9, 30-9, 40, iar eu la mate sunt un elev de nota 9, iar la romana la fel. Imi puteți da niste sfaturi, cel puțin la mate am mereu emoții la subiectul 3 4B, de 5b și 6b nu mai zic.la 4b uneori mă descurc dar nu mereu, vreau sfaturi multee

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Anonim30047 a răspuns:

Bună! Sunt și eu în situația ta, fiind și eu clasa a VIII-a. Ai identificat punctele în care emoțiile dețin controlul... Este ceva ce nu stăpânești la punctele b? În caz că nu stăpânești, ideea ar fi să exersezi mult mai multe subpuncte b la subiectul III, să ceri ajutorul cuiva care știe mai bine. Este în regulă să te apuce emoțiile. Ideea este să nu le lași să te domine, căci vei avea șanse mai ridicate să cazi în pragul eșecului, să greșești acolo și să nu mai iei peste 9. Este important.
Ai spus că vrei la mate-info, la un liceu în orașul tău, unde mediile sunt în majoritate peste 9. Nu știu cum stă treaba la liceul tău dorit, dar am văzut mediile din ultimii trei ani, fiind, în general, mai scăzute. Poate se vor scădea mediile de admitere și vei intra acolo. ( ceea ce și eu sper? )
Până atunci, exersează cât mai multe subpuncte, ține minte formulele, teoria, la fel și la română, fă exerciții, i-ați notițe, cine știe ce poate pica, mesajul textului, caracterizare și așa mai departe. Stăpănește fiecare subiect încât să nu dai greș. Însă nu uita să prioritizezi odihna, să fii fresh în dimineața examenului.
Baftă!

2 răspunsuri:
| Imul17373 a răspuns:

Becali a spus odată " Repetiție, repetiție, repetiție, repetiție!"

| Steefamos109 explică (pentru Imul17373):

Așa este dar tot nu reușesc să mă familirez cu ele