| David112A a întrebat:

Salut TPU, sunt clasa a 9a și azi am fost prima zi la practica de la ora 4 pana la 10 seara. Am auzit ca alți colegi au stat și mai puțin și au program mult prea greu. Toți merg de dimineata doar eu merg seara și e foarte obositor. Ma întrebam dacă se poate schimba locul de practica cu altul

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca poti discuta cu profesorul care v-a repartizat, ca nu-i normal cu copil de clasa a IX-a, sa faca practica pana la 10 seara si sa-l rogi sa te schimbe, fiindca ai acest drept.

| LisaJulie a răspuns:

Poti sa vorbesti cu profesorii sa le spui sa iti schimbe locul

| TheMoon15 a răspuns:

Eu cand faceam practica la liceu aveam de la 9 dimineata pana la 11, gen trei ore, si tot ce faceam era sa impaturim niste prosoape. Pe ce fel de profil esti? In mod normal se poate dar e finalul anului

| David112A explică (pentru TheMoon15):

Sunt la alimentatie si turism ma pune sa duc pahare la clienți sa fac băuturi sa pun tacâmuri și multe altele oare e posibil sa schimb locatia

| TheMoon15 a răspuns (pentru David112A):

Ciudat...da, e vorba de fisa pe care ai dus-o la practica. vorbeste cu cine ai la practica (profesor sau profesoara idk) si spune-i ca nu te acomodezi. e obligat sa ti schimbe locul