Daca nu ai media de admitere la fel ca la ei, nu poti din semestrul al doilea, ci doar de la anul (folosind media generala).
Depinde de liceu,poti intreba la secretariatul scolii.Dar eu din cate stiu,te vei putea transfera la vara, adica cand treci clasa a X-a, probabil vei fi nevoit sa dai o diferenta(repet ce-am zis mai sus.Te duci la secretariat, care te va duce sa vorbesti cu directorul scolii). Si cum am mai spus, trebuie sa ai media mai mare, sau egala cu a ultimului elev din clasa.Si desigur daca ai diferenta sa o iei cu minim 6, ca sa iti accepte transferul.
In vacanta intersemestriala te duci la secretariatul scolii si depui o cerere ( o sa iti zica acolo ce trebuie sa completezi si restul detaliilor). Tu trebuie sa ai media cel putin egala cu media celui cu cea mai mare medie sau mai mare. Depinde de liceu ca eu de exemplu, unde am fost la liceu a trebuit sa am media in jur de 8 chiar mai putin cu cateva procente si daca avea locuri ma primea si asa dar in mod normal te primeste daca ai media egala cu cel cu cea mai mare medie dar tu incearca sa scoti medie mai mare ca sa fi sigur ca intrii. Mult succes!