anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt clasa a VII-a si azi am dat teza la matematica.Nu am stiut aproape nimic.La matematica mai am un 5... poate o sa raman corigent sad. Oricum eu invat si ma straduiesc sa nu raman, doar nu sunt atat de pampalau! happy Dar in cazul in care o sa raman mai tarziu, corigenta imi va afecta viitorul? Chiar daca am 5 la matematica, vreau sa devin pilot de avion si 5-ul la matematica nu ma face sa renunt la acest vis. Pur si simplu nu inteleg cu ce ma ajuta matematica in acest domeniu, trebuie sa calculezi, intr-adevar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa invat tot felul de tampenii... De un an si jumatate am simulatorul, am invatat foarte multe lucruri in el si nu demult mi-am achizitionat si un joystick. La romana sunt intre 9 si 10, iar la fizica am avut media 10 anul trecut, deci daca raman corigent nu mai ma voi putea inscrie la academia de aviatie sau la orice alta facultate? Cu ce ma va afecta corigenta?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu așa înveți, nimic la matematică și la alte discipline ești de 9 și 10?
Greu de crezut!
Corigența te va afecta dacă nu o pormovezi deoarece nu poți trece clasa sau nu te poți înscrie la bacalaureat.
Facultatea după ce ai toate mediile încheiate și promovat!
Pa, pa.

| Heng a răspuns:

Ideea e ca la matematica, in clasa a V-a si a VI-a am avut un profesor careia nu prea ii păsa daca invatam sau nu, ne distram la ore.Atunci am pierdut mult, acum s-a schimbat profesoara si e tanara, nu prea stie sa ne explice.

| 358ili a răspuns:

Si eu am avut azi teza si nu am stiut nimic(am noroc ca ne mai da o data teza celor care nu sunt multumiti)si incearca sa te ridici lucreaza in plus si mai ia o nota

| blondata a răspuns:

Daca ramai pe primul semestru si ai media 6 sau 7 pe al doilea nu prea te afecteaza. bineinteles ca nu te poti inscrie la facultatea de matematica, dar altele da; si nu cred ca te afecteaza la facultatea de aviatie;