Parerea mea este macar sa stii bazele chimei daca tot esti corigent, vezi doc alea nu doar la chimie, bio, fizica, chimie http://istoria-lumii.ucoz.com/video/vic/scoala_discovery
chimia este o materie frumosa, nu-i asa grea, tot e chimie
Bună!
Nivelul de dificultate al subiectelor depinde de "pretenţiile" profesorilor din Comisia de evaluare :(
Vezi diverse modele la linkul :
https://www.google.ro/#q=subiecte+corigenta+chimie+clasa+9
Vezi Programa ( în vigoare ) la linkul :
http://programe.ise.ro/......20IX-a.pdf
Dacă ai rămas corigent/ă ( pe vară - deci, media anuală la vreo materie este sub 5 ), atunci TREBUIE să promovezi ( ÎNTÂI ) examenul de corigenţă!
Vezi perioadele în care se dau corigenţele în Planificarea de la linkul :
http://www.isjneamt.ro/fisiere/comunicari/management/Nr._5308_-_2015.pdf
Trebuie să iei MINIM 5!
Dacă nu-l promovezi, atunci rămâi repetent/ă :(
"Art. 203. - (1) Elevii declaraţi repetenţi se pot înscrie în anul şcolar următor în clasa pe care o repetă, la aceeaşi unitate de învăţământ, inclusiv cu depăşirea numărului maxim de elevi la clasă prevăzut de lege, sau se pot transfera la altă unitate de învăţământ.
(2) Pentru elevii din învăţământul secundar superior şi din învăţământul postliceal declaraţi repetenţi la sfârşitul primului an de studii, reînscrierea se poate face şi peste cifra de şcolarizare aprobată.
(3) În ciclul superior al liceului şi în învăţământul postliceal cu frecvenţă, elevii se pot afla în situaţia de repetenţie de cel mult două ori. Anul de studiu se poate repeta o singură dată.
(4) Continuarea studiilor de către elevii din ciclul superior al liceului sau din învăţământul postliceal, care repetă a doua oară un an şcolar sau care se află în stare de repetenţie pentru a treia oară, se poate realiza în învăţământul cu frecvenţă redusă. În situaţia în care elevii din învăţământul secundar superior nu au împlinit 18 ani rămân în învăţământul cu frecvenţă zi/seral.
... " - SURSA = R.O.F.U.I.P. aprobat prin Ordinul MEN nr. 5115/15.12.2014 de la linkul :
http://www.isjmm.ro/......rofuip.pdf
Examenul de corigenţă se dă din TOATĂ materia învăţată pe parcursul întregului an!
La examenul de corigenţă se susţine probă scrisă şi orală/practică.
Vezi alte detalii în "Secţiunea 2 - Examenele organizate la nivelul unităţilor de învăţământ", Art. 210-218 din R.O.F.U.I.P. aprobat prin Ordinul MEN nr. 5115/15.12.2014 de la linkul :
http://www.isjmm.ro/......rofuip.pdf
Toate cele bune!
Ñimeni nu se stie ce se da la corigenta, trebuie sa te straduiesti sa inveti la toate capitolele pe care le-ai invatat pana acuma si rezolva-ti toate problemele, este nevoie necesara de pregatire particulara cu un profesor-meditator!
anonim_4396 întreabă:
daudsudsudaudu întreabă:
Darius62929 întreabă: