| Laurr13 a întrebat:

sunt din Bucuresti am 16 ani si invat in colegiul economic Hermes.la mine in liceu sunt mai mult rromi, tarani care vin din Giurgiu etc. si de aceea tata vrea sa ma mute in Hasdeu. in ambele licee ma inteleg bine cu toti nu am probleme. dar eu nu prea as vrea sa ma mut ca daca ma duc in Hasdeu la filo (caci la mate info nu ma duc ca nu le am cu mate) nu prea o sa am ce sa fac cu bac-ul pe cand in Hermes daca il iau imi deschide foarte multe porti..chiar daca nu iau bacul in hermes o sa imi dea un atestat dupa 12 clase prin care o sa pot urma meserii gen picol, ospatar..mai multe (eu sunt la profilul turism si alimentatie). totusi cum am spus si mai sus in hasdeu sunt alt tip de persoane de familii mai bune pe cand in hermes. oricum voi ce ati face in locul meu ati ramane in hermes sau v-ati muta in hasdeu?

2 răspunsuri:
| Fatayou a răspuns:

E grea decizia.Iti voi da un sfat, dar nu sunt asa de sigura.Mai sus ai mentionat ca in Hasdeu sunt persoane mai bune decat in Hermes, dar mai sus ai zis ca tu nu ai probleme cu nimeni in ambele licee.Ai mai zis ca daca o sa iei bacul in Hermes ti se deschid mai multe porti decat in Hasdeu.Concluzia ar fi ca nu conteaza unde sunt familii mai bune atata vreme cat te intelegi mai bine cu toata lumea si e important ca in viitor sa poti sa ai un loc de munca unde iti castigi traiul, deci liceul dupa parerea mea bun ar fi Hermes. Daca am incurcat liceele sa-mi spui ca au nume aproximativ asemanatoare.

| MissCarterM a răspuns:

Hello!
Eu in locul tau m-as muta la "Hasdeu" deoarece este un liceu foarte bun!
Vei cunoaste persoane noi, ca si la facultate, serviciu etc.
Avand in vedere ca "Hasdeu" iti ofera oportunitatea de a te transfera la Uman este un lucru foarte bun. Poti lucra ca ospatar etc terminand orice liceu. Nu rata aceasta sansa! Bafta.