| ActiuniBUG a întrebat:

sunt din R. Moldova si anul acesta am finalizat gimnaziul. Doresc sa intru mai departe la un colegiu din Romania insa nu prea stiu de ce acte am nevoie unde sa le depun si cind s-o fac. Cine cunoaste aceste informatii va ros sa imi raspundeti. Orice alta informatie care tine de domeniu este bine venita.

Răspuns Câştigător
| Tau_Rebelul_1990 a răspuns:

Prima repartizare computerizata a fost in data de 12 iulie, iar depunerea dosarelor de inscriere la unitatile de invatamant unde au fost repartizati elevii va avea loc in perioada 15 - 25 iulie.

Pentru candidatii proveniti din alte judete care doresc admiterea in unitatile de invatamant liceal din Municipiul Bucuresti, Comisia de admitere a Municipiului Bucuresti a organizat un centru special de inscriere, la Scoala cu clasele I-VIII Nr.1 "Sf. Voievozi" din Strada Atelierului, nr.25, Sector 1, Bucuresti (langa Hotel Ibis, Piata Matache).

In perioada 15 - 25 iulie, elevii isi pot depune dosarele de inscriere la scolile la care au fost repartizati. Dosarele trebuie sa contina urmatoarele documente:

a) cererea de inscriere;
b) cartea de identitate (daca este cazul) si certificatul de nastere, in copie legalizata;
c) adeverinta cu notele si media generala obtinute la Evaluarea Nationala din clasa a VIII-a;
d) foaia matricola pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);
e) fisa medicala.
deci sfatul meu este sa te grabesti si sa iei legatura cu directorul de a liceul care vrei sa te inscri.

0 răspunsuri: