| PlayFreestyleFun a întrebat:

sunt doar intra 10, dar deja vreau sa ma hotarasc la ce facultate sa dau. Am trei optiuni care-mi plac si dintre care nu ma pot decide: Academia Militara, Medicina si IT. Voi ce ati alege, care ar fi cea mai buna unde sa-ti fie cel mai bn dupa ce o termini

Răspuns Câştigător
| Sadop a răspuns:

Ce Academie Militară?
Depinde ce te atrage mai mult.
Niciuna nu este o facultate ușoară.
IT-ul este un domeniu de viitor, dar și Medicina, chiar dacă nu se plătește așa bine în țară.
Dacă urmezi o Academie Militară, 10 ani ai contract cu Mapn-ul, deci nu ai posibilitatea să muncești înafară, pe când în celelalte două domenii da.
Academia Militară e gratuită, și școlazirea, cazarea, masa, hainele, asistența militară. îți dau și o soldă lunară, ca bani de buzunar.
La Medicină și IT, dacă ai medie de buget, tot trebuie să te întreții, mai ales dacă mergi la facultate în alt oraș.

4 răspunsuri:
| asul10 a răspuns:

IT, stai la birou si stai la birou.

| mentholinks a răspuns:

Daca iti place, IT. Personal, tot pe asta as merge.

| OrangeFga a răspuns:

La medicina ai foarte mult de munca, domeniul IT este unul de viitor, cred ca este cel mai potrivit, ai mult de invatat dar macar vei avea un viitor asigurat. Cat despre Academia militara....nu am cea mai buna parere despre ea.As opta pentru domeniul IT.

| Alex201938 a răspuns:

Academie militara si nu-ti va parea rau.