| Tiger7777 a întrebat:

sunt in a 9 a la mate info si vreau ca mai departe sa merg la o facultate in care sa fie pe primul loc Informatica. Imi puteti spune din ce e examenul de admitere?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că ne-ai spus și specializarea și universitatea...

| Tiger7777 explică (pentru anonim_4396):

Am specificat ca sunt la mate info si ca vreau o facultate cu Info pe primul loc. Nu, nu am zis o facultate, dar voiam sa stiu in general din ce ar fi Examenul de Admitere

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tiger7777):

Păi dacă te duci la Universitatea din Petroșani o să fie un dosar, dacă te duci la Automatica de la UPB sau de la UTCLUJ o să dai fizica și matematică. laughing

Ceva cu Automatica, la care sa nu fie si fizica exista? Ca profu' de fizica are 64 de ani si nu facem nimic toata ora laughing) Suntem la lectii din a 5-a ca luam cam o lectie pe an scolar...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tiger7777):

Păi realizezi că asta o să faci și în facultate, nu? Și nu o iei de la început...rolling on the floor

Deci practic... am belit-o rau cu fizica, nu? Ce ma fac dom'le? Chiar nu am ce... Ne au bagat desteptii profesor de 64 de ani la mate info crying(( Chiar am nevoie asa de mult de fizica la Info? La mate ma descurc super, ba chiar imi place, dar fizica, Doamne feri!