Deci...daca stii engleza si vrei sa ajungi un programator bun care sa faca bani, incearca pe langa ce inveti la scoala si ce vei invata in facultate sa citesti si sa testezi tutorialele de pe acest site http://www.w3schools.com/
Cunosc prieteni care dupa 2 ani de tutoriale si munca multa sunt mai buni decat absoventii facultatilor de informatica. Nu facultatea de invata sa ajungi un bun informatician, CI dorinta ta de a invata si a ajunge cel mai bun.
Http://www.realitatea.net/......98983.html
Gandeste-te si la ce-ti place sa faci si la ce facultate o sa urmezi sa poti sa te axezi de pe acum pe ceva, partea de IT este cea mai cautata in Romania acum iar ingineria pe locul 2, iar in Europa ingineria este pe primul loc iar IT pe 2.Si eu am fost la mate info in liceu iar acum sunt la politehnica la robitica si cred ca este destul de bine ingineria robotica fiind de viitor!
Salut,eu de la vara vreau sa merg la un liceu cu profilul de mate-info intensiv informatica, vreau sa invat informatica, si sa urmez facultate de informatica, si dupa sa lucrez in domeniul asta IT,
anonim_4396 întreabă: