Salut, ce faci la scoala e aproape nimic, pe langa ce inveti la facultate sau la o firma de IT. Cunoscotarii de Java sunt cei mai multi, de asta iti recomanda daca poti sa inveti C++ sau Python in paralel (dar programare orientata pe obiecte OOP, cred ca aplicatia Eclipse e cea mai ok ca sa incepi sa inveti astea, gasesti cursuri pe Youtube o gramada ). asa o sa inveti sa faci chestii faine, mici aplicatii care sa iti intoarca chestii apasand un buton. etc. PS: la interviu nu te intreaba cate diplome ai sau ce ai invatat in scoala/facultate, ci ce stii sa faci, ii intereseaza portofoliul de aplicatii
Eu lucrez pe baze de date, PL/SQL si imi place, dar regret ca nu am contrinuat c++, mi-a fost frica.
Bafta!
Salut,am citit raspunsul si m-am uitat pe internet dar unii oameni au zis ca c++ e o limba destul de veche si nu e de viitor..Doar din ce am citit.Dar totusi o sa incerc.Am vrut sa incerc sa invat Python deoarece din ce am vazut pe internet pare o limba destul de simpla, practica.Dar daca c++ e de viitor m-as axa doar pe el.Mersi de sfat!
Poate ca e unul din cele mai vechi limbaje, dar si foarte complex si daca ai rabdare sa cauti un job, o sa vezi ca se cauta si pe C++, si sunt renumerate foarte bine aceste posturi. Gandeste-te ca din C++ poti trece foarte rapid sa scrii cod sub linux, lucru pe care nu-l poti face atat de usor daca inveti doar java/phyton. Eu nu zic sa nu inveti java, ci doar ca parca e prea plina piata de cunoscatori de acest limbaj, exact cum a fost cu absolventii de drept sau de contabilitate, parca sunt prea multi eu daca ar fi sa o iau de la capat, asta as face. Fiecare decide pentru el ce e mai bine, java e un limbaj foarte comun, usor de invatat si cu multe librarii care se mai si schimba. C++ e un limbaj basic si e fain si antrenant sa incerci sa gasesti solutii in acest limbaj. PPS: eu sunt femeie, deci poate gandim diferit