| yuyuhakushofan a întrebat:

Sunt in clasa a 7- a si vreau sa imi recomandati si mie o carte pe care sa o citesc in timpul liber, ceva care sa te prinda sa citesti nu asa sa citesti de parca ar fi tema de maine si ti-e lene

mersi big grin

8 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Cred ca esti fata... Invitatie la vals de Mihail Drumes sau Micutele doamne de Louisa May Alcott.

| BlueViP a răspuns:

Contele de Monte Cristo de Dumas. Are 3 volume de aproximativ 400 de pagini dar cartea te prinde

| Dumb0 a răspuns:

Percy Jackson si Olimpienii: Hotul Fulgerului (am citit-o acum 2-3 saptamani si nu ma puteam desprinde de ea.

| yuyuhakushofan explică:

Am uitat sa mentionez, sunt baiat. big grin

| Dumb0 a răspuns (pentru zurick):

Nu e fata. Uita-te la raspunsurile sale.

| yuyuhakushofan explică:

Daca se poate sa-mi descrieti cartea respectiva in 2-3 randuri doar genul si cam ce vrea sa spuna cartea happy, sa stiu de la inceput daca e buna pentru mine si nu, nu sunt fata laughing

| suMRed34 a răspuns:

Agatha Cristie - Zece negrii mititei sau Crima din Orient Express, te vor captiva indiferent daca esti fata sau baiat. Sau poti incerca sa citesti Sherlock Holmes, eu cam asta citeam cand eram clasa a 7-a si tin minte ca aveam nopti in care nu dormeam la cat de captivata eram de cartea respectiva. Sper ca ti-am fost de folos.

| acinorev a răspuns:

Incearca,,Calaretul dragonilor" si,, Pendragon 1 si 2".