| edy423 a întrebat:

Sunt in clasa a 8-a si am o intrebare:cand trebuie sa aleg la ce liceu vreau sa merg pot alege acelasi liceu dar cu nai multe profile? Adica eu vreau la un anumit liceu pe filologie... daca nu iau nota destul de mare pot alege acelasi liceu dar profil diferit?

6 răspunsuri:
| Hitman2001 a răspuns:

Din câte știu, da, merge sa te înscrii la același liceu la profile... Am o prietena care a intrat la Filo, și dacă nu avea media de Mate-Info putea intra la Filo la același liceu.
Deci, da, merge!

| oVENsiv a răspuns:

Da.

| rem1x70 a răspuns:

Nu, daca iei nota mai mica, esti nevoit sa alegi dintre liceele slabe. Si la scoala ta exista o nota minima cu care poti continua, daca vrei sa ramai si sa continui cu liceu acolo, scapi repede cu un 6-7 (depinde cat de bun e liceul).
Nu stiu cat te-ar avantaja un liceu foarte bun dar de obicei la un liceu foarte bun intri cu 9-10 si la liceele medii cam cu 7-8.
Sper ca te-am ajutat.

| Sn4k3 a răspuns:

Normal, alegi liceul care il vrei si poti sa pui acolo toate profilele, pe urma alt liceu si alte profile.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da. Pentru ca fiecare profil dintr-un liceu are un cod diferit. Deci, daca liceul la care vrei tu sa mergi are 5 clase pe 5 profile diferite, vor fi 5 coduri diferite.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, poţi trece pe Fişa de înscriere/Fişa cu opţiuni mai multe specializări de la acelaşi liceu - fiecare are cod diferit.

Toate cele bune!