| Claudiu120719 a întrebat:

Sunt in clasa a 8 si am inceput sa ma informez despre licee, profile... am ales un liceu (favorit) la care as vrea sa merg si un profil ce mi-ar placea am cautat pe internet mai multe despre acel profil dar sunt o mie si unu de raspunsuri si nu stiu care este cel bun. As vrea sa stiu si eu la stiinte sociale la ce dai teze pe semestru si la bac la ce dai+daca se scot/adauga materii din clasa a 9 pana in a 12-a?

Răspuns Câştigător
| Diaaaana a răspuns:

Tezele le dai la stiintele sociale(in ordinea de mai sus), romana si engleza iar bacul scris:romana(obligatoriu), istorie(obligatoriu) si la alegere una din stiintele sociale, bacul oral:romana, engleza(franceza-la alegere) si competente digitale.

3 răspunsuri:
| Diaaaana a răspuns:

Buna! Si eu fac stiinte sociale iar ordinea este asta:clasa a 9-a -Logica, clasa a 10-a Psihologie, Clasa a 11-a-Economie iar clasa a 12-Filozofie.La BAC trebuie sa alegi una din ele iar cel mai usor este sa dai la logica, acolo se iau notele cele mai mari. Legat de materii eu acum sunt in clasa a 11-a si nu mai fac matematica, fizica, chime, biologie si muzica. Sper ca ti-am fost de folosbig grin

| Claudiu120719 explică (pentru Diaaaana):

Vreau sa stiu la ce materii voi da bacul (toate) si tezele semestriale la ce materii o sa le dau(toate)...

| Diaaaana a răspuns (pentru Claudiu120719):

Tezele le dai la stiintele sociale(in ordinea de mai sus), romana si engleza iar bacul scris:romana(obligatoriu), istorie(obligatoriu) si la alegere una din stiintele sociale, bacul oral:romana, engleza(franceza-la alegere) si competente digitale.