| Raul199612 a întrebat:

sunt in clasa a 8 si nu stiu la ce profil sa ma dau...Ce imi recomandati din Mecanic Auto, Turism si Economie? Cel mai bun profil din astea 2 si foarte utilitare
Funda:X

4 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Heyhappy La mecanic auto nu iti recomand pentru ca e o meserie foarte grea si nu cred ca iti place sa te murdaresti pe maini si sa stai nu stiu cate ore sa te freci pe maini ca sa iti treaca. Cat despre Turism si Economie as zice ca este un profil bun. Bafta la alegere.

| reihiuke a răspuns:

Tie ce-ti place? Ar fi trebuit sa iei contact putin cu fiecare, ca sa iti poti da seama. Poti visa sa devii ceva si cand iei contact cu realitatea sa vezi ca era altfel decat ti-ai imaginat. S-ar putea sa nu-ti placa unele detalii pe care nu le-ai prevazut. Deci, cel mai bine, ar fi fost dinainte sa te interesezi oarecum si sa vezi ce ti-ar place.

| Anonim0100 a răspuns:

Salut, eu sunt 9-a, si am ales '' UMAN'' nu dau bac la mate atata tot... eu te-as sfatui sa te duci la Economie ai mai multe avantaje, poti iesi cu diploma de manajer daca dai la o facultate pe tema asta... Succes!

| PhooThay a răspuns:

Turism sau Economie. Daca ai idei bune si multe, turism. Daca iti place matematica ia economiawinking Eu sunt pe comert si e superb profilul. Oriunde te-ai duce la una din astea 3 (turism, economie sau comert) vei avea parte de firme de exercitiu. va fi frumos happy