| Pastilatu a întrebat:

sunt in clasa a 8a si m-am hotarat sa ma fac profesor dar nu stiu ce liceu si cu ce medie se intra!
*****funda si vot!*******

Răspuns Câştigător
| roxanarooxy a răspuns:

Poi trebuie sa mergi mai intai la un liceu si apoi facuitatea, poti sa mergi la Mihai Eminescu din bacau la profilul filologie intensiv engleza cu ultima medie 7, 18 sau stiinte sociale ultima medie 8, 21 sau stiinte ale naturii ultima medie 7, 88 sau matematica informatica ultima medie 7, 40. FUNDA? daca vrei pot sa iti spun si alte licee care te intereseaza. sper ca te-am ajutat. la liceu nu conteaza ce profil faci, doar la facultate.

6 răspunsuri:
| nosferatu15 a răspuns:

Daca vrei sa te faci profesor va trebui sa urmezi si facultate, daca vrei educator sau invatator faci numai liceul la profil specific. Sper ca te-am ajutat; funda?

| Yppy a răspuns:

Pai depinde de ce profesor vrei sa te faci. Te duci la Mate-Info, daca vrei sa te faci profesor de matematica si informatica, te duci la folologie sau stiinte sociale daca vrei sa te faci profesor de romana, istorie. etc. Multa bafta!

| Pastilatu explică (pentru Yppy):

In ciclul primar(I-IV)

| Yppy a răspuns (pentru Pastilatu):

In cazul acesta sunt licee cu profil pedologic. Va trebui sa sustii anumite teste practice inainte de a fi acceptat.

| Alinuu24 a răspuns:

Eu stiam de liceu Pedagogic ...media nu stiu sigur ...depinde de oras. Posibil sa fie si alte licee in functie de specialitatea prof care vrei sa iesii thinking

| Pastilatu explică:

La ciclul primar(I-IV)
scuze:d greseala mea