| MrCaNaByS a întrebat:

sunt in clasa a VII - a si nu stiu ce sa aleg dintre istorie si geografie. La istorie am invatat toate lectiile predate pe cand la geografie nu prea invat, mi se pare ca geografie devine grea deoarece sunt munti/rauri de invatat.Voi ce mi-ati recomanda? Funda la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Eu fac parte din generaţia teză unică, dar am dat la istorie, şi nu-mi pare rău happy Într-adevăr, la geografie e mult şi e greu, şi ţi se cere destul de detaliat, chiar dacă o să îţi folosească probabil mai mult (în liceu, la bac, sau doar pentru cultura ta generală) decât istoria. Mie mi-a plăcut mult mai mult istoria, o înţelegeam mai bine, că era mereu ca o poveste, şi-avem şi-un prof foarte bun, de asta am ales-o.
Gândeşte-te şi la ce profil de liceu vrei să mergi (adică istoria dă aşa, mai mult spre umane, în timp ce geografia e ceva mai mult logic), de ce îţi place să înveţi sau care ţi se pare mai uşor de învăţat (dacă poţi reţine nume, locuri şi dăţi, istoria e bună pentru tine, dacă ţi se pare în schimb plictisitoare şi nu-ţi merge tocitul, poate ai mai mult noroc la geogra happy ).

8 răspunsuri:
| ady123 a răspuns:

Poi la ce te pricepi mai bine acolo te duci din cate am inteles te descuri mai bine la istorie du-te acolo cine te opreste? Si eu cred ca tot la istorie ma duchappy

| MrCaNaByS explică:

Am ales istoria. Avem o profa noua si se pare ca toata clasa mea vrea sa dea teza la geografie. Sunt singurul din clasa care va da la geografie. Am gresit sunt in clasa a VIII-a

| dydydeea a răspuns (pentru MrCaNaByS):

laughing laughing Domane, rolling on the floor numai ca la mine in clasa e invers toti vor sa dea teza la istorie pentru ca avem o profa noua... si chestii si etc, nu stiu dar eu as vrea sa dau la geografie dar ma cam influenteaza colegii din clasa sa dau la istorie dar mie imi place mai mult geografia.

| loveisfreedom a răspuns:

Eu am dat la geografie si nu regret, cand stai sa te gandesti ca ai de invata orase, rauri, stiu ca pare mult dar crede-ma nu iti va da sa scrii cuvant cu cuvant, la geografie este mult mai usor si sunt chestii elementare care tin de tara noastra, si istoria mie mi s-e pare grea cu toti domnitorii si anii pe care ii vei avea de retinut in sem.II.geografia iti va fi si de mai mare ajutor si la liceu si la bac(presupunand ca dai la geografie).

| bisebi a răspuns:

Esti intr-a 7-a sau a 8-a pentru ca daca esti intr-a 8-a mai bine alegi istorie pentru ca acolo is 4-5 lectii si la geografie is 3-4 capitole(la teze)

| 123456_9946 a răspuns:

Buna
eu am dat la istorie pentru ca mi-s-a parut mai usor
dar nu-ti imagina ca ii atat de usor pentru ca la istorie sunt ani secole atc
iti recomand sa te vorbesti cu parinti si sa ajungeti la un acord
ceau

| cata97812 a răspuns:

Eu dau la geografie si te sfatuesc si pe tine sa dai k in al 2-lea semestru este mai simplu la geografie

| FloryKel a răspuns:

Te sfatuiesc sa alegi Geografia pentru ca e mult mai simpla si e si foarte "distractiva" pe cand la istorie trebuie sa tii minte toti anii si evenimentele.
Acum depinde de tine