| BiancaFGM a întrebat:

Sunt in clasa a8a, iar dupa ce voi da examenul de capacitate ma voi muta in Spania impreuna cu mama mea... tongue
Nu stiu cum va fi scoala din Spania. Ma gandeam sa ma duc la o scoala internationala, dar nu stiu daca este tongue Nu cred ca voi face fata la scoala normala de acolo... tongue
As vrea sa va citesc sugestiile, sfaturile...

(Dau fundita )

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Clarity a răspuns:

Sincer is sigura ca te vei obisnui foarte repede, stiu ca ii alta cultura, alta limba dar o sa te descurci. Eu am plecat din tara si am venit in Anglia la facultate, fara curs de engleza fara nimic si mam descurcat, acum termin. Ii greu si te sperie fiindca ii ceva ce nu cunosti, dar daca inveti spaniola si sa scrii ca sa fii sigura ca ai un inceput is sigura ca o sa te descurci. Nu iti trebuie neaparat internationala, oricare, oricum o sa inveti multe lucruri la care nu te-ai asteptat si la randul tau o sa ii inveti si tu pe multi ce stii tu de la noi din tara. O sa te descurci perfect, sper sa te ajutewinking.

| BiancaFGM explică (pentru Clarity):

Multumesc mult pentru raspuns :3 Chiar m-ai incurajat :X

| Clarity a răspuns (pentru BiancaFGM):

Ma bucur, o sa te descurci de minune te asigur, mai ales ca acum incepi sa vezi lumea, o sa ai sansa sa cunosti o noua cultura si alt fel de oameni in acelasi timp. O sa fii bine :*.

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Scoala din Spania e mult mai usoara decat cea din Romania. Limba este usor de invatat pentru romani, de aia si sunt asa de multi acolo. Cultura e asemanatoare. Nu vei avea nici problema de adaptare. Vei fi peste elevii spanioli. Iti va fi si mai usor daca incepi sa inveti limba de acum.