anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt in situatie de panica, astazi la examenul de Lb.Romana am avut un exercitiu in care trebuia sa alcatuim o fraza... eu dupa ce am facut-o am impartit-o in propozitii si am incercuit elementul de relatie.Tin sa va spun ca am intrebat supraveghetoarea de acest lucru si a spus ca e normal la gramatica daca asa ne-a invatat doamna, nu mi-a anulat-o insa la alti colegi in sali diferite le-au anulat lucrarile si au scris din nou, ei bine daca imi spunea ceva aveam timp sa transcriu dar ea nu a spus nimic, exista vreo sansa sa-mi fie anulata lucrarea? Nu pot face nimic daca mi-o anuleaza? Am avut martori, ma gandeam ca pot face ceva avand in vedere ca avem inregistrarea video-audio si martori.Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Sasha30 a răspuns:

Stai calm, toata lumea incercuieste elementul de relatie. Tie iti vor corecta tot profesori de romana care stiu ca asa trebuie facut. Nu te mai panica asa. E totul in regula. Mult succes la mate!

| ValentinMT a răspuns (pentru Sasha30):

Multumesc frumos happy

7 răspunsuri:
| Lucaci a răspuns:

Si eu am incercuit elementul de relatie si am subliniat verbele. Este normal.

| ValentinMT a răspuns (pentru Lucaci):

Oh God ty :* Multumesc mult!

| Valenziana a răspuns (pentru ValentinMT):

Nu te speria, toti facem asa. Noua chiar ne-a recomandat profesoara sa facem asa, caci se dau punctaje pentru delimitare.

| Vl4dimir a răspuns:

S-ar putea sa o anuleze, acel lucru putand fi luat ca semn de recunoastere. Si oricum, supraveghetoarea nu are dreptul sa iti spuna daca ai facut bine ce ai facut sau nu. happy

| ValentinMT a răspuns (pentru Vl4dimir):

Supraveghetorii sunt pusi sa vada daca faci astfel de lucruri, mie nu mi-a spus nimic

| ValentinMT a răspuns:

Nu a anulat-o, de fapt dacă ți-o trece supraveghetorul nu mai are nimeni ce comenta, am încheiat topic-ul