Eu cred ca merita sa faci facultatea in RO.Nota de admitere se calculeaza in functie de notele de la BAC si de nota de la examenele de admitere.Pentru cetatenii din R.Moldova locurile sunt destul de limitate de acea depinde foarte mult media de admitere pe care o vei avea.Din cate stiu daca ai cunostine necesare poti intra sa studiezi la orice alt domeniu nu conteaza profilul.
Totusi cum as putea sa aflu care au fost mediile de consurs? Tare mi-e frica de bac, mai ales in conditiile reformelor noastre radicale( si a ministrilor de la educatie care sunt schimbati o data pe luna si vin toti cu idei,, polarizate,,)
Cel mai bine e sa intri pe site-ul unei facultati de drept la care vrei sa dai si sa trimiti un mail sau sa iei un nr de contact. Cele mai multe facultati au locuri speciale de basarabeni si daca vi cu o nota buna din bac ar trebui sa intri fara probleme si la fara taxa dar intereseaza-te la o facultate anume, sau ia legatura cu toate si vezi care cum si ce, dar ce poti sa iti spun sigur e ca mai toate facultatile au locuri special alocate pentru basarabeni, romi etc. am o prietena care e din Moldova de la Calarasi si e la arhitectura.
Par destul de optimiste info pe care mi le-ai oferit.E placut sa aflu ca basarabenii reusesc si peste Prut.multumesc