| Integrala a întrebat:

Salut TPU,
Sunt putin confuz si totodata disperat.Sunt la liceu ( clasa a10a).Pe parcursul clasei a 10a am avut la matematica 2 de 1, fizica 2 de 4 si romana un 3.Ca sa trec clasa,recunosc am bagat putin mana in buzunar, am fost nevoit sa dau niste atentii.Credeti ca sunt chiar asa batut in cap incat ca in clasa a11a sa nu pot fi in stare sa trec clasa.Sunt la un profil teoretic,credeti ca se cade sa ma mut la un profil tehnic incat sa nu mai am probleme de promovare.Si in plus de asta nu am o logica buna, nu merg pe firul logic al evenimentelor.(sunt cretin sau am iq sub medie)
Ast pareri pertinente.

2 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Din moment ce esti la teoretic si nu ai logica in gandire, cea mai proasta miscare ar fi sa mergi la tehnic. Din clasa a 11-a oricum nu mai faci matematica (care oricum era floare la ureche, comparat cu cea din tehnic). Si decat sa dai bani la profi sa treci clasa, mai bine faci meditatii, ca sa poti trece si Bacalaureatul.
Cea mai buna investitie in cazul tau ar fi o carte de automotivare. Nu sunt scumpe si sunt foarte eficiente. Baga mana in buzunar, cumpara o carte de automotivarem si iti promit eu ca iti va schimba viata complet., vei fi un alt om.
Nu esti prost si testele IQ online reflecta de fapt cunostintele generale, nu te lua dupa ele. Concentreaza-te pe scoala, vezi si tu ca nu mai merge cum mergea, ai nevoie de BAC si nu se mai poate cu bani. Succes!

| MisterRip a răspuns:

Nu ai nimic prietene, se pare ca sunt cateva obiecte la care nu te descuri deloc. Asa si eu. La mate nu prea ma descurc si o urasc. Totusi daca ai bani fa cateva meditatii unde crezi ca nu te descuri, usor, usor, treci si a 11! Bafta big grin