| palpAbil1real a întrebat:

Știe cineva o carte sau un site (sau mai multe) de unde sa pot strânge informații despre anul 500 înainte de Hristos sau chiar și mai devreme? M-ar interesa hărți din acea perioadă, nume de țări, credințe ale oamenilor, cum comunicau pe o distanța mai mare, cum își câștigau existența, ce mijloace de educație existau, ritualuri de înmormântare, religii și cât mai multe. Am căutat tot internetul și nu am găsit absolut nimic.

7 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Serios, ai căutat tot internetul și nu ai găsit absolut nici o informație despre o perioadă care a văzut apogeul filosofiei grecești, bătălia de la Termopile sau transformarea Romei în republică?

Sigur ai căutat pe internetul corect?

| palpAbil1real explică:

Nu mă interesează bătăliile sau regimurile. Mă interesează cu trăiau oamenii simplii. Cum își câștigau existența, ce religii aveau. Dar ce mă interesează cel mai mult este o hartă a pământului din acea perioadă

| palpAbil1real explică (pentru johnnny123):

Ceea ce mă interesează cel mai mult este o hartă a pământului din aceea perioadă și cum trăiau oamenii simpli.

| MadRaven a răspuns:

Https://www.timemaps.com/history/world-500bc/
Ai aici hărți cu diferite perioade

| ziptrack a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=xFIXMM1KWyc
http://www.youtube.com/watch?v=PdsJs0UIm7s
http://www.youtube.com/watch?v=UY9P0QSxlnI

Totusi va recomand sa nu luati totul ad-litteram ci sa cautati mai multe raspunsuri in cartile de istorie.

In Apocalipsa Dumnezeu numeste toate religiile inclusiv crestinismul, "Marele Babilon" si promite distrugerea lui.

Crestinismul, pe vremea lui Constantin cel Mare a fost unit cu credintele pagane introducandu-se astfel traditii pagane gen inchinarea la soare catre est (Ezechiel 8:), inchinarea la icoane si la morti si multe altele.

Adevarata Biserica a lui Hristos, e o congregatie de oameni cu credinta in El, care respecta invataturile lui Hristos si poruncile Dumnezeiesti...si binenteles facand fapte bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți să cauți pe Emag. La sectiunea "istorie" vei avea un filtru unde poți să alegi perioada istorică. Lectură plăcută!