| gynokrank a întrebat:

Trebuie sa decid ce drum voi alege, acum la terminarea clasei a XII-a. Am terminat un liceu cu profil tehnic si acum sunt inclinat sa aleg facultatea de matematica-informatica (specializarea informatica) din cadrul universitatii Ovidius din Constanta. Avand in vedere faptul ca orele de info din liceul nostru se faceau ca orele de religie (practic nu faceam nimic), credeti ca o sa fac fata? Sunt pasionat de informatica si in untimii ani am invatat lucruri de baza din programare. (putin c++, Visual Basic, mai mult c# si am dezvoltat cateva aplicatii modeste pe platforma windows phone 8) Nu sunt strain dar tot ce am invatat, am invatat din pasiune in timpul meu liber. Cu matematica nu stau rau, am luat 8.5 la simularea din martie si fara sa ma pregatesc prea mult. Sunt sigur ca pot si mai mult la BAC, chiar daca matematica noastra este de tip M2 (pentru profil tehnologic, considerata putin mai usoara fata de profilul real). Practic, daca aleg sa merg pe calea asta, o sa se ia de la 0 (sau aproape 0), sau se considera ca avem bazele informaticii puse inca din liceu? Ce parere aveti? Cel mai bun raspuns primeste funda. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Asa ar trebui, sa se ia de la zero, dar acest lucru nu prea se intampla, pentru ca la aceasta facultate vin multi elevi cu un nivel ridicat. Dar daca te bazezi bine pe matematica, vei reusi sa te descurci. Bafta!

1 răspuns:
| deadlykiss a răspuns:

Gandeste-te ca daca ai invatat chestii de baza singur, in facultate o sa ai si cine sa te indrume. Probabil ca nu toti profii o sa fie dispusi sa iti explice, dar ai sa gasesti si oameni care sa te ajute, in plus o sa ai si colegi, asa ca nu te lasa happy. Bafta!