Eu 1 ma bucur ca incepem scoala pentru ca sunt pregatit pentru o avansare in cunoastere si o captare mai amanuntita a ideilor legate de aceasta. Dar, nu ma pot bucura suficient pentru ca are un impact foarte mare asupra sanatatii omului, indeosebi asupra ochilor si cresterea stresului si a iritabilitatii.
Nuuu...mi-e groaza cand ma gandesc la teste, ascultari, teze, sculat de dimineata...iar semestrul asta e si lungg
Intr-un fel da, ca imi reintru in ritm, reiau programul zilnic de trezit la ora 5:40, intr-un fel nu. Tu?
Hmm, exact asta fac si eu!
Iti urez un semestru mai bun.
Iti multumesc, la fel si tie ce clasa esti?
Multumesc eu a 9-a. tu?
A 11-a
succes!
Merci, si tie succes, ca o sa ai nevoie !
Stiiiiu!
Maximmm eu si prietenele mele deja ne-am pus de acord sa ne imbracam toate in negru maine sub pretextul ca ne-a murit vacanta jale mare maine prin scoala facem pe bocitoarele
E inevitabil sa inceapa scoala asa ca trebuie sa facem totul sa devina cat de cat suportabila
Multa bafta iti doresc
Aşa şi aşa. Majoritatea nu se bucură că începe şcoala. Dar adevărul e că fără şcoală nu ar exista educaţie şi am fi nişte proşti murdari care trăiesc în grote ( ). Adevărul e că NU ne place şcoala, dar adevărat e şi că AVEM mareee nevoie de ea. Sper să mă înţelegi.
Fundiţăă :3?
Intr-un fel da intr-un fel nu 1 a nu mai vad meciurile de fotbal ca la 22:00 sau 20:30 in pat si in aldoelea lucru la anul de la 5:00 dimineata in picioare ca trec in a 7_a
Da intr-un fel. Ma vad cu colegii si incepe altfel de distractie decat in vacanta.
Intr-un fel ma bucur, si intr-un fel nu.
adica ma bucur ca nu mai stau acasa, ca m-am plictisit.
si nu ma bucur pentru ca trebuie iar sa invat si sa fac temele intr-un timp foarte scurt.
Si da si nu. Da pentru ca ma vad cu colegii si chiar ne distram impreuna si nu pentru ca incep iar testele si tezele si temele si invatatul etc
Isvziwbdj întreabă: