| pacifistul a întrebat:

Va rog urgent. Maine am inscrierea la facultatea Ovidius de petrochimie. Admiterea are loc pe baza de dosare in functie de media de la bac.eu am 8.03, vreau sa dau la fara taxa, dar ce pot face daca nu voi cadea la fara taxa, cum am sa merg la cu taxa din moment ce eu pe cerere am bifat doar fara taxa. O doamna mi-a zis ca trebuie sa bifez si cu taxa si fara taxa. nelamurirea mea este urmatoare, ce fac daca am medie pentru fara taxa, dar avand in vedere am bifat ambele variante, unde ma voi duce la cu taxa sau fara taxa?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt un anumit numar de locuri, atat bugetate, cat si cu taxa. Se va intra in ordinea descrescatoare a mediilor si vei intra pe loc bugetat doar daca media iti permite, la fel si pe loc cu taxa.

1 răspuns:
| alessia5158 a răspuns:

Banuiesc ca, intai, te-ai inscris online--- urmeaza inscrierea propriu zisa cu depunerea dosarului. La inscrierea propriu zisa poti modifica bifand ca prima optiune "buget" (fara taxa) si a doua optiune 'cu taxa"( in caz ca media nu-ti permite sa ocupi un loc la fara taxa/buget).