| TheChris97 a întrebat:

Voi ce credeti...ar trebui sa renunt la olimpiada de mate, avand in vedere ca nu m-am pregatit deloc acasa si la scoala am facut prea putin.Este sambata asta si nu vad ce rost ar mai avea sa ma duc. Oare se va supara domnul profesor?(sunt la M.I.)

2 răspunsuri:
| Rose123 a răspuns:

Hei!
Iti spun din experienta ca problemele date la olimpiada de matematica sunt extrem de dificile. Doamna mea profesoara a spus ca este cea mai grea olimpiada dintre toate si ca cine merge ar trebui sa fie sigur pe ceea ce stie si bineinteles,sa munceasca foarte mult. Nu te sfatuiesc sa nu te duci,dar gandeste-te bine daca te simti sau nu pregatit.
Cat despre ceea ce ziceai tu "la scoala am facut prea putin",crede-ma ca,indiferent de cate ore de matematica ai fi avut pe satamana,tot nu ar fi contat, fiindca materia de olimpiada este mult mult mai stufoasa decat ceea ce se face de obicei la scoala+gradul de dificultate al exercitiilor este si el foarte ridicat. Vorbeste cu profesorul tau, cere-i sfatul, explica-i ceea ce ai scris si mai sus, ca nu te simti 100% pregatit si ca nu prea ai mai lucrat in ultimul timp. Este singurul in masura sa iti raspunda la intrebarea "ma duc sau nu la olimpiada?" din moment ce el stie ce capacitati ai, cat de bun esti etc. De asemenea, o sa iti raspunzi si la intrebarea "oare se va supara?" laughing o sa vezi in functie de reactia pe care o vor starni intrebarile tale.
Sper ca ti-am fost de ajutor si... succes la olimpiada(in cazl in care decizi sa mergi)! happy

| leonardrd a răspuns:

Mergi.....Pe noi ne-a anuntat cu o zi inainte si am un coleg de a luat cel mai mare din scoala...