| Iulicutz_9695 a întrebat:

Voi incepe clasa a 9-a la liceul economic anul acesta si eram curios cum invata cei de'a 9-a (7-12/12-17)? Si legat de uniforma, este obligatoriu sa o purtam?big grin sunt doar impotriva pantalonilor de stofa.

5 răspunsuri:
| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Hey! Si eu tot la economic sunt.Si clasele de a-9-a incep de dimineata din cate am inteles.Iar despre uniforma stiu ca este obligatorie.In fine, vedem ce ni se zice cand incepem.

| NoMusicNoLife28 a răspuns:

Si eu sunt la eco (trec pe a zecea).Pe clasa a 9-a,in primul semestru,ne tot ziceau profii sa mergem in uniforma ca daca nu, nu ne primesc la ora sau ca ne asculta si chestii din astea.Dar in al doilea semestru ne-au lasat mai usor, numai la unele ore trebuia sa avem uniforma.In plus numai pe cei de-a noua o sa ii vezi in uniforma prin scoala, ceilalti mai mari nu vin cu ea.(asa a fost si cu noi anul trecut).La ce profil ai intrat?happy bye

| NoMusicNoLife28 a răspuns:

Inca ceva:nu trebuie neaparat sa porti pantaloni de stofa, poti purta si blugi, numai sa fie inchisi la culoare.

| cryssu0896 a răspuns:

Si eu tot in ec sunt si la care economic sunteti?

| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Am mai intrebat din prieteni si mi s-a zis ca doar camasa este obligatorie(la fete alba si la baieti bleu). Pantalonii pot sa fie orice material da sa fie inchisi la culoare.