| ReggaeGirl a întrebat:

Vreau sa intreb ce materii sunt in clasa a VI-a? Cine imi spune primul si cel mai concret primeste funditabig grin!

Răspuns Câştigător
| Dannadawnn a răspuns:

Buna, eu sunt in clasa a VI-a.Materiile st:
-religie,
-sport,
-romana
-matematica
-fizica,
-franceza,
-dirigentie
-desen
-istorie,
-tehnologie,
-engleza,
-muzica,
-dirigentie.
Frndita?

4 răspunsuri:
| Raresq123 a răspuns:

Ce ai facut in a 5-a + fizica deci:sport,desen,mate(algebra si geometrie),lb romana,muzica,engleza,franceza,geografie,istorie,biologie, tehnologie, religie si fizica fundita?

| alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Tot ce ai avut si in clasa a 5a doar ca se mai adauga fizica care nu este grea acum depinde cum ti se pare.Pai vei avea: Mate(algebra si geometrie), si mate optional,romana,fizica,religie,sport,geografie,istorie,dirigentie, engleza, franceza, nu mai tin minte daca o sa ai si cultura civica(parca intr-a 7 o sa ai ),desen,muzica,informatica, biologie(studiul animalelor), educatie tehnologica si cred ca astea sunt toate

| OrangeJuice a răspuns:

Romana, Engleza, franceza, Mate, biologie, istorie, geografie, religie, desen, muzica, sport, tehnologie si optional(aici depinde de scoala dar in general informatica)

| question_3585 a răspuns:

Eu fac asa:
o ora de dirigentie,o ora de istorie,o ora de desen,o ora de informatica,o ora de muzica,o ora de tehnologie,o ora de mate optional(poti avea alta materie opt.),o ora de religie
si doua:fizica, geografie,engleza, franceza, biologie
5 de mate normala.
4 de romana.
Sper ca nu am uitat nimic (funda?puppy dog eyes)