Care cea din SUA? In afara de cateva cuvinte care se scriu putin diferit (colour, color etc.), ceva termeni specifici (americanii zic highway la autostrada, in UK motorway) si accent, limba standard e absolut identica.
N-o sa inveti nimic cu online, indiferent de toate promisiune site-urilor. Vrei sa inveti o limba, faci pregatire, astea cu internetul sunt pentru perfectionare sau formarea unei mici baze, n-o sa stii niciodata o limba din aplicatii de pe internet. Am vazut si Duolingo ala, e dezastru. Maxim inveti niste cuvinte care de multe ori sunt pronuntate neclar, dar ca si gramatica e varza.
Ce am invatat eu din jocuri, filme putin din muzica si carti de specialitate marinaresti.
In rest daca vrei cu adevarat poti invata si din tom si jerry.
Te sfatuiesc sa inveti engleza cum poti, nu iti face probleme pentru versiunea "americana", versiunea americana o sa te doara numai daca vrei/o sa ajungi orice tip de persoana publica in America (actor, guvernator, celebritate... WHATEVER )
Pai noi din SUA nu stim nici o aplicatie care sa te ajute, noi o stim aplicatii pentru limba engleza UK ca noi nu suntem foarte inteligenti sa avem asa pretentii ca tine.
De ce vrei tu sa inveti engleza din SUA ce crezi ca o face diferita de engleza britanica?
Filme. Subtitrarile filmelot te ajuta foarte mult pentru ca odata ce auzi replica vezi si traducerea si iti intra cu timpul in cap unele lucruri. La scoala se invata britanica
Da o căutare pe google "duolingo" pentru început. Au și aplicație pentru telefon.
alexcatalin13 întreabă: