| Kluwwww a întrebat:

SALUT TPU vreau sa invat si eu limba germana si nu stiu cum de unde sa ma apuc dau funda pentru cel mai bun raspuns! :*

6 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Cel mai bine ar fi să mergi la bibliotecă şi la librărie să-ţi iei cărţi.
Ia şi nişte ore de meditaţii dacă îţi permite bugetul.
Succes!

| SameMistake a răspuns:

Cea mai indicata solutie este sa te apuci de meditatii, daca iti permite bugetul. Pot fi foarte costisitoare (am intalnit si 90 lei/ 2 ore) dar daca esti dispus sa inveti, merita.
Si te va ajuta foarte mult in cariera, ai putea sa castigi bani frumosi cu germana.
Numai bine!

| Alexandru a răspuns:

Cum au mai spus si predecesorii mei : incepi meditatiile si mai apoi totul o sa curga de la sine. Cel/cea cu care o sa faci meditatii iti va recomanda carti, ghiduri de conversatie, etc. Multa bafta. Geramana e o limba din ce in ce mai importanta, tinand cont ca Germania este "locomotiva" Europei. Succes!

| h4mh4m a răspuns:

Salut, eu nu stiu unde sa te apuci sper ca stii engleza daca stii engleza cauta pe net sa inveti "learn german" in orice caz iti zic o metoda, gandeste cum invata bebelushi o limba?happy nu citesc nu fac exerciti nu nimic, in schimb ce fac asculta happy daca vrei sa inveti o limba iti recomand sa asculti acea limba, daca te uiti la un film uitete fara subtitrare, si vei descoperi inveti acea limba happy iti va lua mult pana afli cuvintele de baza gen zucher frau svine fadamnt dupa le vei lega singur happy

| RugbyBoyy a răspuns:

Iti poti lu-a un meditator/meditatoare si se invata destul de repede particular... Poti sa te uiti la filme in germana cu subtitrare... tot felul de chestii in germana. Funda?