Informatica.
informatica trebuie s'o ai in sange - ca sa zic asa - nu "in medii". de ce'mi permit sa-ti spun asta, tocmai pentru ca ai postat o intrebare serioasa, despre alegerea carierei. (si aici nu e vorba numai de informatica).
daca nu simti ca "nu poti sa stai fara" sa lucrezi ceva in domeniu, adica daca nu esti unul care "respira" acest domeniu, orienteaza-te spre altceva. si nu te ghida dupa medii.
reciteste ce ti'am scris si s'ar putea sa-ti aduci aminte, ca am avut dreptate.
Salut!
Iti sugerez sa urmezi un liceu de mate-info (la media asta cu siguranta nu o sa ai probleme) si dupa te orientezi la ce iti place mai mult.
Ca posibilitati ulterioare ai facultatea de informatica de la universitatea Bucuresti, dupa care iesi efectiv cu diploma de programator.
Ca alternative, ai la politehnica facultatea de automatica si calculatoare sau facultatea de electronica (ce reprezinta partea hardware).
Matematica, respectiv fizica o sa iti trebuiasca in aceste domenii, la un nivel mult mai avansat decat il concepi in momentul de fata.
Iti sugerez sa nu iti faci planuri atat de timpurii, o imagine pertinenta o sa ai dupa jumatatea liceului cand deja o sa iti schimbi si gandirea.
Succes!
Iti trebuie si matematica in domeniul IT.Ca sa intri la facultatea de automatica, cel putin acum, trebuie sa dai un examen care consta si in matematica.
Si nu stiu daca te-ai descurca bine.Habar n-am cum sa-mi dau seama dupa niste medii.
Ce anume te pasioneaza din domeniul IT? Ca nu ai zis nimic de asta.
Curiosul999 întreabă: