| JuSt222 a întrebat:

Salut,trec clasa a 12 a si vreau sa ma mut la stiintele naturi.Eu sunt la mate-info si doresc sa am un bac mai "acceptabil". Cine poate imi spune cum este acest profil? Am auzit ca dai teza la romana+mate obligatoriu si la alegere 2 materii dintre fizica-bio-chimie. Venind de la mate-info nu cred ca vor fii probleme la matematica ci la materiile de fizica-chimie unde nu am avut deloc profesori calumea si nu am facut absolut nimic.In clasa a 12 a se pune accentul tot asa de rau? Adica gen nu are rost sa ma mut daca ma omoara cu fizica +chimie si nu pot intra in bac.

4 răspunsuri:
| Mwha a răspuns:

Eu zic sa stai la Mate-Info. Stiintele naturii nu este un profil atat de complex, care sa te ajute in viata. In schimb profilul Mate-Info e mult mai bun. Si daca nici n-ai facut calumea, fizica-biologia-chimia, n-ai nici o sansa acolo pentru ca materiile astea sunt esentiale la Stiintele Naturii. Succes!

| LNK a răspuns (pentru Mwha):

Daca nici SN nu e profil complex... atunci nu stiu ce e.

| Deliadelias a răspuns:

Hei, Eu sunt la acest profil si tot trec a 12a. Iti dai seama ca se va pune accent pe aceste materii si intr-adevar este destul de greu. Doar ca la BAC vei da M2, atat difera, nu ca ar fi mai usor la acest profil decat la mate-info big grin.Acum va depinde si ce profesori vei avea la disciplinile astea. Daca vei avea unu care lasa corigenti pe capete va fi destul de naspa. Mna alegerea, iti apartine tie pana la urma.

| Akaishaa a răspuns:

Trebuia sa faci asta din a 9a sem 2....adica ar fi naşpa sa te muti de la mate.info la stiinte.k tu nu cunosti materiile pe care le.au facut cei de la stiinte..cum nici ei nu stiu cata mate sti tu.Ce faci, te chinui 1an sa inveti materiile alea..Mai bine ramai la cum profilul tau ca nu e mare diferenta la bac...