anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor, am ramas la matematica pe vara(clasa a 9 a) un alt coleg de al meu a vorbit cu profesoara de matematica(care in acelasi timp e si diriga)si luni o sa aflu cam cand putem merge la scoala sa facem meditatii pentru a trece. Voiam sa intreb daca corigenta e de fel usoara sau daca te trece pur si simplu pentru ca navigam pe Youtube si mi-a aparut la recomandate un videoclip cu elevi de la bac care gen nu au facut nimic sau erau total paraleli(in special persoanele de etnie rroma) si ma gandesc acum cum de au reusit sa intre in bac, ma gandesc ca au fost corigenti si ei la randul lor.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Corijenta nu-i usoara deloc, ca te asculta profesorul din toata materia, doar pe tine.
Nu-i ca la examenul general, unde mai poti copia sau vorbi cu vecinul, aici toti ochii sunt pe tine, mai ales daca la corijenta vien o comisie de profesori.
Nu pune urechea la ce auzi la altii, daca nu vrei sa ramai repetent din cauza unei corijente.

| Dalmore a răspuns:

E usoara. Daca inveti.

| FruttiFresh300 a răspuns:

Depinde de profesori și corigenta de-a 12 a e altceva. Profesorii se gândesc că e bacul și na, sa-i bage și pe ei.