anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat doar cu liceul terminat si fata cu facultatea terminata, ea 21 de ani, el 20 de ani ce parere aveti sa aiba o relatie? Voi stiti persoane de genu' asta? Si cum se inteleg intre ei? Nu ma refer la intelegerile financiare, doar asa in geneal ca cultura, ca dragoste, si cum se simt fata de ceilalti etc... Dau funda.

5 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Daca exista iubire adevarata, se pot trece barierele de genul asta. Am o prietena care e jurista si are un iubit fara facultate, cu un job normal dar f istet. Gasesc intotdeauna subiecte de comunicare. Se poate daca exista intelegere si mai ales dorinta de a-l pastra pe cel de langa tine!

| cudyu007 a răspuns:

Daca o iubeste il iubeste nu mai conteaza nici dacaa el e cioban si ea doctorita sau avocat tonguelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca DA,adica nu ar trebui sa fie vreun impediment-nu lucruri de genul ce ai pov tu,acum logic depinde, pentru ca sunt pers si pers si in ziua de azi nu stii daca cunosti intr-adevar pers de langa tine, uite si eu am fac, chiar 2 una am term, una in prezent, iar iubitul meu cu care locuiesc de 1 an are doar liceu,dar asta NU inseamna k eu vreodata as putea sa ii strig k nu ARE STUDIILE MELE,sau altceva pentru ca asta ar demonstra un sg lucru despre mine:... prostie sau ceea ce ne invata in scoli,fac nu au ajutat cu nimic; iti mai zic ceva- la facult dai peste tot genul de oameni,fiecare cu personalitatea lui,unii poate sunt saraci cu duhul,nu au nimic de oferit,si odata intrat in grupuri dintr-astea poti capata anumite ''obiceiuri'' si sa iti doresti o pers care se pliaza dp matrita ta,si cel de langa tine nu mai este de ajuns, simplele lucruri devin plictisitoare, si iubirea adevarata o poti pierde din cauza unor...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat