Daca exista iubire adevarata, se pot trece barierele de genul asta. Am o prietena care e jurista si are un iubit fara facultate, cu un job normal dar f istet. Gasesc intotdeauna subiecte de comunicare. Se poate daca exista intelegere si mai ales dorinta de a-l pastra pe cel de langa tine!
Daca o iubeste il iubeste nu mai conteaza nici dacaa el e cioban si ea doctorita sau avocat
Eu zic ca DA,adica nu ar trebui sa fie vreun impediment-nu lucruri de genul ce ai pov tu,acum logic depinde, pentru ca sunt pers si pers si in ziua de azi nu stii daca cunosti intr-adevar pers de langa tine, uite si eu am fac, chiar 2 una am term, una in prezent, iar iubitul meu cu care locuiesc de 1 an are doar liceu,dar asta NU inseamna k eu vreodata as putea sa ii strig k nu ARE STUDIILE MELE,sau altceva pentru ca asta ar demonstra un sg lucru despre mine:... prostie sau ceea ce ne invata in scoli,fac nu au ajutat cu nimic; iti mai zic ceva- la facult dai peste tot genul de oameni,fiecare cu personalitatea lui,unii poate sunt saraci cu duhul,nu au nimic de oferit,si odata intrat in grupuri dintr-astea poti capata anumite ''obiceiuri'' si sa iti doresti o pers care se pliaza dp matrita ta,si cel de langa tine nu mai este de ajuns, simplele lucruri devin plictisitoare, si iubirea adevarata o poti pierde din cauza unor...
anonim_4396 întreabă:
Curiosul999 întreabă: