Examenele se dau in scoala unde inveti. Vei fi asezat in ordine alfabetica, dar nu in ordinea alfabetica de la clasa, ci in ordinea alfabetica din scoala. Nu ai voie cu pix, pasta corectoare si alte chestii. Ai voie sa tai cu o singura linie orizontala daca ai gresit ceva.
P.S: sa nu iti fie frica. Daca inveti, va fi floare la ureche
Bună!
Evaluarea Naţională se dă în Centre de evaluare stabilite la nivel Judeţean!
Dacă în anii anteriori s-a dat Evaluarea la voi în şcoală, cel mai probabil şi în 2014 se va da tot la şcoala voastră.
Nu cred că vei da examen în clasa voastră : elevii se împart în clase în ordine alfabetică...
NU aveţi voie să folosiţi corector sau pic!
Unde/ce ai greşit se TAIE cu o linie orizontală şi se pune într-o paranteză!
Se scrie DOAR cu pix/stilou ALBASTRU, iar desenele/tabelele se fac DOAR cu creionul!
NU se folosesc carioci sau creioane colorate!
Desenele se fac cu instrumente din Trusa geometrică ( liniar, echer, raportor, compas ).
Toate cele bune.
Pai in alta clasa sa nu creada ca am ascuns ceva, fara corector, alftel se considera semne, ai voie doar cu 2 pixuri de rezerva care sa scrie identic, adica sa un scrie unul mai gros si unul mai subtir, o radiera si un creion, fara telefoane
Toate cele bune
Și eu dau un fel de examen în mai, dar la o altă școală. Și nu, nu cred că ai voie cu pic, corector...
Cei de la mine din scoala au dat evaluarile nationale in propriile clase si nu aveau voie cu pic si alte chestii... sper ca te-am ajutat.
anonima455 întreabă:
anonim_4396 întreabă: